DONGGUAN HIIWOO TECHNOLOGY CO., LTD;

Uudised

Dongguan Xiyuel Bicycle Co., Ltd. JSHINE arengupoliitika
Vabastusaeg: 2021-01-27 15:39:51  Löögid: 26

Rahva&\35;39;s. Hiina Vabariik on Hiina Rahva ja#39. s ümboliks ja sümboliks.Iga kodanik ja organisatsioon austab ja hooldab Rahvuslippu.




Juunis 16, 1949 otsustas uue Hiina rahva ettevalmistuskomitee\35;39; poliitiline nõuandev konverents (CPPCC) moodustada select riikliku lipu ja riikliku embleemi struktuuri komitee ning avaldas taotluse People&&3539; s.s Päeva- ja muud ajalehed alates juulist kuni 15 ühe aasta juulist kuni 15.Septembris 1949 toimunud Hiina Rahva ja\35;39 esimese täiskogu istungjärgu ajal valis esmane komitee kolmemõõtmelise mustri 38, mille ta oli saanud, ja trükkis need kõikidele saadikutele aruteluks.Septembri 25 õhtul pidas esimees Mao Zedong nõupidamisfoorumi, mis käsitles riiklikku lippu, riiklikku embleemi, hümni, kalendrit ja kapitali pärast kõigi esindajate grupiarutelu.Eesistuja Mao Zedong osutas riikliku lipu küsimuses, et viie tärni punase lipu kujundus esindab revolutsioonilise rahva suurt ühtsust ja teeb seda ka edaspidi.Seega, olgu see praegu või tulevikus, on see ka ühtsus ja revolutsioon.Esimees Mao Zedong&\ 35;39; tema kõnet tervitati soojade aplausidega.




Septembri 27ndal, 1949 aastal kiitis Hiina Rahva ja 35; 39 riikliku komitee esimese täiskogu istungjärgu liikmed heaks ettepaneku võtta riigi lipuks viietäheline Punane Lipp.




Täna kuulub Dongguan Xiyue Bicycle Co., Ltd. " Kuningad " , " JSHINE " Meie firma lipu JSHINE on ka juhtimise all riikliku poliitika, ühtsuse kui suur eesmärk, tehnoloogia areng on fundamentaalne, kvaliteedi esimene kui tuum, stabiilne areng.


Eelmine: Uus tootmisliin

Järgmine: Sertifitseerimine